Glasba> 100 decibelov

Torek, 8. 4. 03, 17h: Manul, Sphericube, Godscard, Amateur God, KM03 ...
Torek, 8. 4. 2003

avtor/ica: david

Pred sredinim gala koncertom skozi intervju predstavljamo zasedbi Manul in Sphericube (obe iz Prekmurje noise conspiracy).
Napovedujemo sobotni koncert treh slovenskih metalskih bandov (v Orto baru) ter predstavljamo projekt Amateur God s prvencem Near Life Experience Blaža Erzetiča.
amateur god, near life experienca
manul
Ob tem pa pozivamo glasbenike, da se prijavijo na Klubski maraton 2003...

Pred sredinim gala koncertom skozi intervju predstavljamo zasedbi Manul in Sphericube (obe iz Prekmurje noise conspiracy).
Predstavljamo projekt Amateur God s prvencem Near Life Experience Blaža Erzetiča ter napovedujemo sobotni koncert treh slovenskih metalskih bandov, ki nastopijo v Orto baru.

... in še novica:

KLUBSKI MARATON 2003

Radio Študent v tretje razpisuje natečaj za Klubski maraton 03.
Prijavijo se lahko vsi še neuveljavljeni glasbeni izvajalci.

Radio Študent v svojem programu sistematično spodbuja klubsko glasbeno dogajanje na področju Slovenije. S projektom Klubski maraton že tretje leto to dogajanje krepi, ga medijsko izpostavlja in vpliva na izboljšanje komunikacije na slovenski klubski sceni. Hkrati je namen projekta omogočiti mlajšim, manj izkušenim izvajalcem spoznavanje slovenskega klubovja in njenega občinstva.

Komisija glasbene redakcije Radia Študent bo na podlagi razpisa izbrala šest perspektivnih ustvarjalcev (bendov ali posameznikov iz različnih glasbenih žanrov) z majhno koncertno in studijsko kilometrino. Izbranim bomo omogočili turnejo po aktivno delujočih mladinskih klubih in centrih širom Slovenije, žive koncerte na Radiu Študent, nastop na zaključni prireditvi, ki bo potekala v Ljubljani, ter izdatno promocijo pred, med in po maratonu. Klubski maraton se bo začel zadnji teden v septembru in zaključil v začetku novembra 2003.

Informacije o prejšnjih Klubskih maratonih dobite na http://www.radiostudent.si/projekti/maraton/

Ustvarjalci naj pošljejo svoje posnetke skupaj s svojo predstavitvijo do 10. junija 2003 na naslov:

Radio Študent
Glasbeno uredništvo
Za Klubski maraton 03
Pp 4252
1001 Ljubljana

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pripombe, pohvale, komentarje, ideje, želje, vprašanja...
pošljite na
david.verbuc@radiostudent.si


Arhiv Spletne strani Radia Študent Ljubljana 89,3 MHz
http://old.radiostudent.si/article.php?sid=1654