Spikerji

Gostilne, restavracije, bari, beznice, pripizdine ...
Petek, 21. 10. 2005

avtor/ica:



Vse, kar ste vedno hoteli vedeti o natakarjih, točajkah, garderoberjih, hostesah, kuharjih, pomivalcih posode, aranžerkah, slaščičarjih. Pa tudi o zahtevnih gostih, nemogočih predjedeh, o laseh v juhi, o zažganih picah, preveč krvavih zrezkih in zakaj je treba plačati pogrinjek.

Arni in Žorž se bosta podala na blatna pota do vaških gostiln, do kristalno čistih kozarcev renomiranih vinskih hramov, na slow food porcijo poceni kalamarov, požrla najdražji burek v mestu in preverila, kje pečejo največje šnicle. Tudi za vegetarijance. Na 242 88 00 pa vas čaka še posebej bogata nagrada. Ne zamudite: Lajdra točno o poldne.

Arhiv Spletne strani Radia Študent Ljubljana 89,3 MHz
http://old.radiostudent.si/article.php?sid=7360