Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Chejeve kulturne novice (2566 bralcev)
Petek, 3. 4. 2009
RKHV vajenci- Mariborska MMC Kibla vas ob 19. uri vabi v Kibar na otvoritev fotografske razstave EL CHE – Pričevanja iz arhiva družine Guevara.

- Revija Mentor, ki deluje v okviru Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti, razpisuje dva literarna natečaja.
Mariborska MMC Kibla vas ob 19. uri vabi v Kibar na otvoritev fotografske razstave EL CHE – Pričevanja iz arhiva družine Guevara. Razstavo bosta odprla Neva Zajc, direktorica Primorskega poletnega festivala, in Franco Juri, poslanec v slovenskem parlamentu. Razstava bo na ogled do 18. aprila 2009. Nekaj besed o sami razstavi nam bo povedala njena organizatorka, Vlasta Barl:


Revija Mentor, ki deluje v okviru Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti, razpisuje dva literarna natečaja. Prvi je tradicionalni natečaj za starejše pisce, ki je odprt do 10. maja 2009. Prav tako ob 30. obletnici svojega delovanja revija Mentor razpisuje tudi natečaj za najboljšo humoristično zgodbo "veseličnico", ki pa je odprt do 10. junija. Več si lahko preberete na spletnih straneh Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti.

Kulturne novice je spisala Jelena.


Komentarji
komentiraj >>