Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
53. RISANKA RADIA ŠTUDENT (2389 bralcev)
Petek, 9. 10. 2009
RKHV vajenciPo legendarni smučarki Mateji Svet, ki je s prizorišča odšla na vrhuncu slave in Slovence do danes prepustila ugibanjem, se je več kot dvajset let kasneje za podoben korak odločil tudi legendarni atlet Primož Kozmus. V Risanki ne bomo špekulirali o razlogih za njegov odhod, pač pa o nadaljevanju njegove življenjske poti. Narisali bomo “9. oktober 2010, čisto navaden dan v življenju olimpionika Primoža Kozmusa “. Usmerjajte svinčnik Dr. Horowitza v Risanki Radia Študent!

Po legendarni smučarki Mateji Svet, ki je s prizorišča odšla na vrhuncu slave in Slovence do danes prepustila ugibanjem, se je več kot dvajset let kasneje za podoben korak odločil tudi legendarni atlet Primož Kozmus. V Risanki ne bomo špekulerali o razlogih za njegov odhod, pač pa o nadaljevanju njegove življenjske poti. Narisali bomo "9. oktober 2010, čisto navaden dan v življenju olimpionika Primoža Kozmusa ". Usmerjajte svinčnik Dr. Horowitza v Risanki Radia Študent!


Naša telefonska številka je 01/242 88 00

Za ogled Risanke v ŽIVO pa klinki TUKAJ

Za ogled preostalih Risank klikni TUKAJ

Prijavi se še na FACEBOOKKomentarji
komentiraj >>