Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Multimediji, intermediji in bulšit (2832 bralcev)
Petek, 20. 11. 2009
RKHV vajenci... ples v Cankarjevem domu ...

... delavnice v p74 ...

... diskurz o nakladanju v Pekarni ...
V Cankarjevem domu se bo danes v dvorani Duše Počkaj odvil multimedijski plesni performans Takt. Pri stvarjenju predstave so sodelovali koreografinja Uršula Teržan, dramaturginja Klavdija Zupan, glasbenik Mario Marolt ter parnasovec Primož Čučnik. O tem, kako se v vse to umešča lik baletke, smo povprašali koreografinjo Uršulo Teržan.


Zavod Parasite danes pripravlja drugi del intermedijske delavnice Hitrost oz. Speed, ki se ukvarja s predstavitvijo pojmov, kot so prostor-čas, realni čas, pospeševanje-upočasnjevanje, bližina-oddaljenost, realno-virtualno, čas v mediju ipd. Tokratna gostja je britanska umetnica Paula Roush, več o projektu pa nam bo povedal umetniški vodja Tadej Pogačar.

V mariborski Pekarni bo danes predstavitev knjige Harryja G. Frankfurta »O Sranju«. Čeprav je preučevanje fekalij v zadnjem času zelo popularno, se je ameriški avtor raje lotil t.i. bullshita, in sicer znotraj kulturnih in socialnih fenomenov, še zlasti znotraj analize diskurza. Knjiga je požela serijo resnih akademskih disputov in kritik.

Akulturiral vas je Jan.


Komentarji
komentiraj >>