Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Slišanje kulture (2297 bralcev)
Sreda, 25. 11. 2009
RKHV vajenciAggressive Theater in projekt Rožna bere ...

Seciranje ušesa v galeriji Škuc ...
Aggressive Theater začenja z današnjim dnem izvajati projekt Rožna bere. Med stanovalce študentskega naselja v Rožni dolini bodo razdelili večje število vrhunskih knjig. S projektom želijo pozitivno vplivati na bralne navade študentov.
Aggressive Theater je društvo za sodobno umetnost, ki skuša v svojem delovanju interdisciplinarno povezovati neobičajne prakse s področja umetnosti in novih medijev. Društvo je bilo ustanovljeno leta 2007, raziskuje pa predvsem področje vizualnih umetnosti, vizualnih komunikacij in literature. Več o projektu pa nam je povedala Glorjana Veber:


V galeriji Škuc se ob 20. uri odpira razstava z naslovom Seciranje ušesa – drugi del. Razstava je nadaljevanje prvega dela, ki je bil predstavljen junija leta 2007 v galeriji Sign v Groningenu na Nizozemskem. Tao G. Vrhovec Sambolec pa nam je povedal nekaj besed o sami konceptualni zasnovi:


Kulturne novice je pripravil Mitja


Komentarji
komentiraj >>