Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
68. RISANKA RADIA ŠTUDENT (2508 bralcev)
Petek, 5. 2. 2010
RKHV vajenciRISANKO RADIA ŠTUDENT PRETRESA AFERA NEPREDSTAVLJIVIH RAZSEŽNOSTI, KI RESNO OGROŽA NJEN OBSTOJ!
Se bo v 68. oddaji Fenix dvignil iz pepela ali oddaje sploh ne bo? Prepričajte se v petek ob 12h.
Risanka Radia Študent je na resni preizkušnji. Kot je bilo že nekaj časa slutiti je Dr. Horowitz goljufal ostale ustvarjalce oddaje. Na tajni švicarski račun je odvajal enormna sredstva namenjena realizaciji in razvoju Risanke, ki so jo z nesebičnim odrekanjem, v krvavem potu in z žuljavimi rokami od prve oddaje in naprej ustvarjali ostali sodelavci. Izkazalo se je, da je bila Lady Cicciolina, ki se je pojavljala v preteklih oddajah pravzaprav Horowitzeva agentka, ki mu je pmagala uresničiti njegov peklenski načrt, po katerem sta Risanko oropala vseh sredstev in pobegnila na Sejšele.
Vse je že kazalo na nepreklicni zlom Risanke Radia Študent, vendar se je na srečo našel skrivnostni rešitelj po imenu Izar Lunaček. G. Lunaček ima namen povezati zdrava jedra Risanke, Mikrota Ancelottija in Trapattonija, s katerimi bo nadaljeval slavno izročilo oddaje. Po njegovih besedah bi bilo greh zavreči plemenite ideale Risanke in prekiniti tako veličasten projekt.
Ali bo Risanki Radia Študent uspelo prebroditi najhujšo krizo v njeni bogati zgodovini bo jasno v petek 5. februarja, ko boste v njej lahko narisali predlog darila, namenjenega izključno davkoplačevalcem, po katerem se ozira Slovenka leta, ministrica za notranje zadeve. Pomagajmo ji in naršimo tak vodni top, kot si ga želimo saj je navsezadnje namenjen nam! Vodite svinčnik Izarja Lunačka v Risanki Radia Študent.

Za ogled Risanke v ŽIVO klinki TUKAJ

Za ogled preostalih Risank klikni TUKAJ

Prijavi se še na FACEBOOK68. risanka


Komentarji
komentiraj >>