Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Evrolončnica: Austrija - Tafelspitz (1980 bralcev)
Petek, 7. 5. 2010
Peter



Tafelspitz
Prejšnji teden ste slišali, kako se pripravi pristna goveja juha s fritati, danes pa bomo v drugem delu pripravili Tafelspitz, eno najbolj priljubljenih jedi klasične dunajske kuhinje.
Tafelspitz ni nič drugega kot dobro goveje meso, s katerim smo prejšnji teden pripravili govejo juho. To meso lahko za Tafelspitz narežete ali na tanke, ali pa čisto rustikalno na debele rezine, zaradi mehke konsistence dolgo kuhanega mesa bo oboje dobro teknilo. Kot priloga se Tafelspitzu po navadi doda pražen krompir, dodatno pa obstajajo tudi razne omake.

 

 

 

 



Komentarji
komentiraj >>