Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
rdeče novice (1521 bralcev)
Petek, 19. 11. 2010
RKHV vajenci...Arhiviranje vizualnih umetniških praks bo ob 19. uri razkrito v SCCA...
...Ob osmih se bo odprla razstava Srečka Srebota v galeriji TukadMunga...
...V soboto in nedeljo ob 20. uri se bo v Stari elektrarni zopet dogajala Palma, natančneje plesna predstava z naslovom Bila bi palma. ...
Arhiviranje vizualnih umetniških praks bo ob 19. uri razkrito v SCCA. Trije primeri kompleksnih umetniških praks umetnikov Mihe Vipotnika, Nike Špan in Nevena Korde bodo izhodišče za redefiniranje značilnosti in učinka tehnoloških in medijskih del umetnikov. Sprašujejo se, kako ohraniti dela, ki pri vsej množičnosti prepogosto izginjajo v pozabo. Več je povedala vodja video programov Barbara Borčić.

Ob osmih se bo odprla razstava Srečka Srebota v galeriji TukadMunga, ki se nahaja v Soteski pri Foculusu. Vsi tisti, ki verjamejo v dvodimenzionalne prostore in tam ponavadi najdejo transcendenco ali duševni mir, ste toplo vabljeni. Za tiste, ki so mahnjeni na rdečo barvo, pa je to že kar obveznost.

V soboto in nedeljo ob 20. uri se bo v Stari elektrarni zopet dogajala Palma, natančneje plesna predstava z naslovom Bila bi palma. Predvsem za tiste, ki so premiero zamudili. Interdisciplinarna inštalacija negibnosti, ki nam govori o naših željah in sanjah. Po zamislih in z gibi Mateje Bučar ter v produkciji Zavoda Bunker. Več o tem pa sama avtorica.

Novice so tri, od Sonje in Andreja.Komentarji
komentiraj >>