Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Klubski Maraton 2011 v živo: DABAZADŽABA! (+VIDEO!) (2822 bralcev)
Sobota, 3. 9. 2011
Dino LaličPočasi dvigujemo prah in hrup pred letošnjo karavano Klubskega Maratona 11 s koncerti v Studiu Radia Študent. Drugi na vrsti bodo vaša ušesa in telesa tresli Dabazadžaba!, svež hip hop projekt, ki v hrustljavo poskakovanje boom bapa spretno vgrajuje tresoče sence wobble globočin in prvine sodobnih popularnih reggae smernic. Tresite se samo na 89,3 MHz-a!!!

DABAZADŽABA! (Ljubljana)Dabazadžaba - Klubski maraton '11 from RTV Študent on Vimeo.
Dabazadžaba! je svež hip hop projekt, ki v hrustljavo poskakovanje boom bapa spretno vgrajuje tresoče sence wobble globočin in prvine sodobnih popularnih reggae smernic. Producentski dotik DJ Reistra v svojo mrežo spretno lovi flow MC Kowe, ki z osebnimi pripovedmi skozi urbano perspektivo razkriva odmeve, ostaline in spomine burne, še ne povsem pretekle, nezaceljene balkanske zgodovine. Pridružena vokalistka Cathy Sweet in kitarist Kantriman pa zvočno sliko dodatno plemenitita, kar zasedbo uvršča med zanimivejše tovrstne tvorbe pri nas.

Goran Kovijanić (MC Kowa) - vokali
Martin Rajšter (DJ Reister) - produkcija
Katja Briški (Cathy Sweet) – vokali
Rok Kovač (Kantriman) - kitara


http://soundcloud.com/dj-reister
www.myspace.com/djreister
www.myspace.com/kowacrew
www.myspace.com/klubskimaraton
Klubski maraton 11 podpirata Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije in MOL- Oddelek za kulturo.Komentarji
komentiraj >>