Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Klubski maraton 2011 v živo: THE HOAX PROGRAM (+VIDEO)!!! (3229 bralcev)
Četrtek, 15. 9. 2011
Luka BevkPeta brazda, ki jo vlečemo s prenosi koncertov klubskih maratoncev iz Studia Radia Študent bo orala trdno in udarno! The Hoax Program so hardcore! Njihov hardcore je rokenrolersko vrteč, širšo glasbeno sliko pa nadgrajuje še z elementi math in stoner rocka ter novega vala britanskega heavy metala. A čeprav se glasbena podoba spreminja, ostajajo ideali in kritičen pogled na družbeno in politično dogajanje isti. Pridružite se tem idealom samo na 89,3 MHz-a ...

THE HOAX PROGRAM (Ajdovščina)

Člani zasedbe The Hoax Program so svojo zgodbo začeli pisati leta 2007, ko so se odločili nadaljevati z glasbenim ustvarjanjem prav tam, kjer so je končala zgodba njihove prejšnje zasedbe Low Punch. Ta se je v drugi polovici devetdesetih s svojimi starošolskimi hardcore prijemi vihtela v ospredju domače glasne in kritično zaverovane glasbe. A članom zasedbe Low Punch so novi časi in spoznavanje še širšega glasbenega dogajanja prinesli spremembe v glasbeni podobi. Najprej so se odločili, da spremenijo ime in postanejo The Hoax Program. Njihov hardcore je spremenil obliko in postal bolj rokenrolersko vrteč, širšo glasbeno sliko pa so nadgradili še z elementi math in stoner rocka ter novega vala britanskega heavy metala. A čeprav se glasbena podoba spreminja, ostajajo ideali in kritičen pogled na družbeno in politično dogajanje isti. Le z drugih zornih kotov in z drugimi glasbenimi prijemi jih obravnavajo. The Hoax Program so leta 2008 v samozaložbi izdali svoj prvenec »Lost Songs, Forgotten Melodies«, trenutno pa v studiu pripravljajo svoj drugi album.

Dean Gnezda – vokal
Radovan Lozej – kitara
Jani Jez - kitara
Ivo Lozej - bas
David Stibilj - bobni


www.myspace.com/thehoaxprogram
www.facebook.com/thehoaxprogram
www.radiostudent.si/klubskimaraton


Klubski maraton 11 podpirata Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije in MOL- Oddelek za kulturo.Komentarji
komentiraj >>