Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
149. RISANKA RADIA ŠTUDENT (1103 bralcev)
Petek, 6. 4. 2012
RKHV vajenciRisanka je do aktualne oblasti tako konstruktivna, da jo lahko mirno štejemo za koalicijskega partnerja v senci!

Vlada se je s prepovedjo sklepanja avtorskih pogodb lotila neštetih saboterjev, ki pod krinko zunanjih izvajalcev brezobzirno izsesavajo življenski sok domovine in dušijo realni sektor. Končno, pravi Risanka, a se hkrati zaveda, da na nekaterih področjih brez avtroskih honorarjev preprosto ne bo šlo, saj v teh kriznih časih zgub, ki so se v življenju odločile za hobi namesto za trdo delo, pač ne kaže zaposlovati. Ločevanje semena od plev pa ne bo mogoče, če ne bodo postavljena jasna merila za izjeme, ki naj tudi po reblansu proračuna prejemajo avtorske honorarje. Zato bo Risanka v tokratni oddaji pokazala kakšna naj bo izjema, ki naj bo tudi v bodoče upravičena do avtorskega honorarja v javnih zavodih in službah. Vodite svinčnik Dr. Horowitza v Risanki Radia Študent!

Za ogled Risanke v živo klikni SEMKELE

Za ogled arhiva Risank klokni KLELELE

 Komentarji
komentiraj >>