Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Predstava zaradi koncepta odpade in SAD SAM Lucky (631 bralcev)
Torek, 24. 4. 2012
RKHV vajenci... predstava z imenom Predstava zaradi koncepta odpade 27. aprila ne bo odpadla ...

... plesna predstava SAD SAM Lucky ob 20. uri v Stari elektrarni ...

... odprtje video razstave bosanskih umetnikov ob 19h v Galeriji Photon ...

V imenu Društva gledaliških režiserjev najprej sledi izjava Jaka Andreja Vojevca o trenutnem političnem dogajanju v državi.


Variacija na to temo se bo 27. aprila zgodila s predstavo Zavoda TU imenovano Predstava zaradi koncepta odpade. Na tiskovno konferenco smo poklicali v bojazni, da bo predstava odpadla, a so nam zagotovili, da bo predstava premierno uprizorjena na omenjeni praznik ob 18. uri v Tivoliju – zbirno mesto je pri roza tanku pred Cekinovim gradom. O konceptu predstave smo počvekali z režiserjem Vojevcem.


Premiera predstave hrvaškega plesalca in koreografa Matije Ferlina SAD SAM Lucky bo odprla vrata ob 20. uri v Stari elektrarni. SAD SAM Lucky je že tretja predstava v ciklu avtorjevih predstav o Srečku Kosovelu. Več o predstavi nam je povedal Matija Ferlin.


V Galeriji Photon bodo ob 19h na ogled videi mlajših bosanskih umetnikov, ki se skušajo odmakniti od travm polpretekle zgodovine s tematiziranjem prihodnosti tako lokalno kot globalno.

Novičke je nabirala Nina Beguš.Komentarji
komentiraj >>