Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

Komu je namenjen

  • študentom novinarstva Z oblikovanjem evropskega modela praktičnega usposabljanja za integralnega radijca želimo študentom novinarstva ponuditi možnost za organizirano, planirano in celovito praktično usposabljanje na radijskem mediju. Na ta način bodo študentje novinarstva pridobili praktične izkušnje, ki jih novinarske fakultete ne morejo nuditi in so nujne za samostojno delo na radijski postaji. S tem bomo izboljšali zaposljivost in konkurenčnost mladih na evropskem delovnem trgu.
  • radijskim postajam Z uporabo modela bodo lahko izvajale organizirano in celovito usposabljanje kadrov, ki bodo ob končanem treningu sposobni samostojno opravljati različna radijska dela.
  • evropskim fakultetam za novinarstvo Model predstavlja izpopolnitev njihovega študijskega programa s praktičnim usposabljanjem, ki ga zaradi nerazpolaganja z radijskimi kapacitetami (strokovnjaki in opremo) same ne morejo nuditi.
  • nezaposlenim Z vključitvijo vzorca nezaposlenih v oblikovanje in testiranje modela smo zagotovili, da je prilagojen tudi tistim, ki so bili umaknjeni iz delovnega okolja in so odtujeni od učenja.