Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Torek, 17. 12. 2002, ob 17-ih: Terra folk, Katalena, Psycho-path, Manul... (2742 bralcev)
Torek, 17. 12. 2002
davidOb izdaji novih albumov skupin Terra folk in Katalena ter pred koncertom skupin Psycho-path in Manul vodimo intervjuje in rolamo njihove godbe. Več...


Terra folk so pred kratkim izdali album "Pulover ljubezni", Katalena pa album "(Z)godbe", zato jih vabimo v studio, se z njimi pogovrjamo in poslušamo njihovo novo pečeno muziko.
katalena


Pred sredinim koncertom prekmurske "noise zarote" skupin Psycho-path in Manul v Orto-tu se kajpak posvečamo tudi bolj našpičenim in ostrim "zadevšnam", katere še v živo pokomentirajo sami člani omenjenih zasedb.

Pred 'Pick up ska' festivalom, ki bo na Metelkovi (v Gali hali), pa čekiramo še skupine Red five point star, Caddies ter Authentics.

POZOR!!
Odpiramo novo dejavnost, povezano s 100 db in slovensko muziko:
Na web straneh Radia študent/oddaje 100db komentirajte in ocenjujte godbe, ki jih predstavljamo v tekočih oddajah, samo oddajo 100db ter pišite na splošno o slovenskih albumih, glasbenikih in koncertih.
Predlagate lahko tudi kakšen dober bend/posameznika, katerega poznate in ga niste zasledili na Radiu študent.
(-vse to storite tako, da kliknete na ikonco ob tekstu "komentarji", na dnu strani-)

Poleg tega pa pozivamo glasbene ustvarjalce, da pošiljajo svoje demo posnetke, ki jih lahko v oddaji predstavimo!!!
Naslov je:
za 100 db
Radio študent
Cesta 27. aprila 31
blok XIV


Na posluh!


Komentarji
komentiraj >>