Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Anti-tajni KROFF! (2751 bralcev)
Četrtek, 4. 1. 2007
Boris V.Kolaborant tajne policije?


... Narodni svet koroških Slovencev pričakuje ukrepanje proti Haiderju ...

... Poslanec SD Dušan Kumer za razširitev seje parlamentarne komisije ...

... bodoči varšavski nadškof sodelavec tajne policije? ...

... Zapatero obljublja konec nasilja ...
Po zadnjih izpadih Haiderja je Narodni svet koroških Slovencev izrazil pričakovanje, da bodo socialdemokrati in ljudska stranka učinkovito ukrepali z ministrsko obtožbo, kar bi imelo za posledico odstop Haiderja z mesta deželnega glavarja. Tiskovni predstavnik in podpredsednik »Zavezništva za prihodnost Avstrije« Stefan Petzner je recimo dejal, da je ime predsednika ustavnega sodišča Karla Korineka »sinonim za pravni drek«.

Slovenska vlada je sprejela pobudo za sklenitev konvencije med Slovenijo in Italijo o vzdrževanju državne meje, ki ga sedaj določa konvencija med nekdanjo SFRJ in Italijo, ki jo je Slovenija kot pogodbenica nasledila leta 1992. Določbe stare, zdaj veljavne konvencije so v tehničnem in organizacijskem pogledu zastarele, pa tudi ne upoštevajo novih spoznanj sodobne geodezije. Je kdo mislil, da v Evropski uniji meje ne obstajajo več?

Poslanec Socialnih demokratov Dušan Kumer predlaga razširitev seje parlamentarne komisije, ki preiskuje razmere na državnem tožilstvu. Kot priča bo nastopil tudi Milan Kučan, Kumer pa meni, da bi bilo dobro prej soočiti Borisa Popoviča in Karla Erjavca, za katerega Popovič pravi, da lahko potrdi Kučanovo vpletenost v njegov pripor. Erjavec seveda vse zanika.

Vse zanika tudi bodoči varšavski nadškof Stanislaw Wielgus, ki ga poljski mediji obtožujejo, da je bil tajni in zavedni sodelavec zloglasne komunistične policije SB, kar naj bi potrjevali dokumenti. Za Wielgusom stojita poljska cerkev in Vatikan, sam pa pravi, da gre očitno za potegavščino. Tajna policija ali cerkev, saj je skoraj vseeno.

Španski premier Zapatero je obiskal prizorišče sobotnega napada na madridskem letališču Barajas (izg. Barahas), za katerega naj bi bila odgovorna ETA. Obljubil je, da bo zatrl nasilje, iz njegovega urada pa so sporočili, da bo premier poslancem kmalu predstavil načrt za prenovo protiteroristične strategije.


Komentarji
komentiraj >>