Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
torek, 7. 1. 2003: NON FINIRE MAI: Pilotinstaller (Energo production, 2002) (2022 bralcev)
Torek, 7. 1. 2003
davidAleš Uratnik vodi elektronsko-glasbeni avtorski projekt z imenom "Non finire mai", pod katerim je pred kratkim izdal album z naslovom "Pilotinstaller". "Non finire mai" je bila sprva zelo obetavna, slovenska hard-core zasedba z začetka 90-ih let.
Aleš Uratnik vodi elektronsko-glasbeni avtorski projekt z imenom "Non finire mai", pod katerim je pred kratkim izdal album z naslovom "Pilotinstaller". "Non finire mai" je bila sprva zelo obetavna, slovenska hard-core zasedba z začetka 90-ih let, pri kateri je Aleš igral električno kitaro. Po njenem razpadu se je preusmeril v projekt elektronsko producirane, eklektično oblikovane godbe in obdržal ime "Non finire mai".
Album "Pilotinstaller" je zmes elektronske, ambientalno-eksperimentalne godbe, ki se spogleduje s sodobnimi plesnimi ritmi, staplja v sebi elektronsko producirane zvoke in kompleksne ritme, vpade akustičnih glasbil in električne kitare ter v nekaterih komadih melodičen, z efekti obarvan rockerski vokal. Vse to pa preveva občutna tendenca k svobodnejšemu izražanju v maniri jazz terminologije.Komentarji
komentiraj >>