Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
anti-NATO KROFF! (3048 bralcev)
Torek, 26. 6. 2007
Boris V.Hrvate!
NATO bo pojedel tudi...

... Jančič ni več odgovorni urednik Dela, naslednik bo Mag-ov Markeš ...

... Izvoljen predsednik sveta romske skupnosti Slovenije ...

... Kazcynski spet nekaj joka o zgodovini ...

... NATO ima na Hrvaškem več podpornikov ...

KROFF

Poročali smo že o govoricah, da naj bi z mesta odgovornega urednika Dela odstopil Peter Jančič. Izkazalo se je, da to niso bile le govorice, ampak napovedi. Uprava, ki jo vodi Danilo Slivnik, ustanovitelj in bivši odgovorni urednik Maga, je za Jančičevega naslednika predlagala Janeza Markeša, sedanjega odgovornega urednika Maga. Ta je kandidaturo sprejel, svoj program pa bo predstavil v petek. Zdaj se že vidi, da ni Delo kupilo Maga, ampak je bilo ravno obratno.

Na podlagi Zakona o romski skupnosti je urad vlade za narodnosti sklical ustanovno sejo sveta romske skupnosti Slovenije. Na seji je bil za predsednika sveta izvoljen Jožek Horvat Muc. Svet naj bi predvsem ščitil interese romske skupnosti v odnosu do državnih organov. Svet sestavlja enaindvajset članov, od tega štirinajst predstavnikov Zveze Romov Slovenije in sedem predstavnikov romskih skupnosti v svetih samoupravnih lokalnih skupnosti.

Poljski premier Jaroslaw Kaczynski je dejal, da je Poljska po vrhu Evropske unije prejšnji teden močnejša, saj da je pokazala, da jo je treba upoštevati. Kazcynski je spet nekaj trobil o krvnemu davku, ki ga je morala Poljska plačati med drugo svetovno vojno in da bi morala biti zdaj še močnejša, poleg tega, pa je okrcal Nemčijo, saj se po njegovem mnenju tam dogaja nekaj zelo slabega. Nič pa o njihovem lovu na komuniste, čarovnice in homoseksualce ter o obupni ekonomski situaciji v državi.

Ne ravno spodbudna novica prihaja iz Hrvaške, kjer je podpora za vstop naše sosede v NATO že dvainpetdeset odstotna, isto kot maja, kar naj bi pomenilo, da se podpora stabilizira. Nasprotnikov NATA je zdaj le še triindvajset odstotkov. V primerjavi z marcem je nasprotnikov manj za osem odstotkov, zagovornikov pa več za devet. Državna masaža je očitno obrodila sadove.


Komentarji
komentiraj >>