Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Torek, 4. 2. 03, ob17h: (2431 bralcev)
Torek, 4. 2. 2003
davidV predprešernovih 100db tokrat predstavljamo projekt slovenske sodobne poezije združene z avtorsko glasbo - "Košček hrupa in ščepec soli", poslušamo Čompe ter se pogovarjamo s Schatzijem, ...
SCHATZI

Več ...
Pred živima nastopoma oziroma predstavitvijo projekta in CD-ja "KOŠČEK HRUPA IN ŠČEPEC SOLI" - zlitja slovenske sodobne poezije ter avtorske glasbe, v četrtek zvečer na Radiu Študent ter v soboto v KUD-u Franceta Prešerna, že v 100-tih db predstavljamo ta projekt, kaj več pa nam o njem pove tudi pesnik in soavtor projekta, Tone Škrjanec.

Pred skorajšnjim izidom plošče predstavljamo glasbeni kolektiv ČOMPE (nar.: krompir), v katerem sodelujejo Janez Škof ter nekateri člani gledališke skupine Ana Monroe.
"Neobremenjujoči tulijo luni in poslušalcem besede poetov Zajca, Rozmana, Kocbeka, Jesiha ..."


ČOMPESCHATZIJA, Magnifikovega brata, imamo ta teden priložnost videti v četrtek v živo na koncertu v klubu Triglav, v naši oddaji pa z njim opravimo kratek intervju in slišimo nekaj njegove glasbe.

Podamo pa se tudi po zvočno ilustriranih najavah ostalih koncertov slovenske godbene ustvarjalnosti.

Na slišanje!
Komentarji
komentiraj >>