Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Ron White (Blue Collar Comedy Tour) ob 21.30! (3523 bralcev)
Četrtek, 13. 9. 2007
BMW
V enem izmed preteklih Šatov smo vam predstavili štiričlansko zasedbo z juga Združenih držav Amerike, ki sliši na ime Blue Collar Comedy Tour. Fantje, ki jo sestavljajo, slišijo na imena: Jeff, Bill, Larry ter Ron, v tokratni oddaji pa bomo izpostavili enega izmed njih in sicer gospoda v krizi srednjih let, Rona White-a. Sam zase pravi, da mu delovna etika preprečuje, da bi prevečkrat nastopal skupaj z ostalimi člani BCCT in dejansko bomo pri njemu opazili, da ni tipičen 'redneck' v smislu, da so mu družinske in podobne vrednote tuje. Svoj humor popelje prek meja juga ZDA in se na svojevrsten način približa marsikateri publiki s povsem običajnimi pijanskimi, ljubezenskimi - torej filozofskimi zgodbami iz svojega življenja. Prisluhnite ob 21.30, oddajo bosta vodila Erik in - zaradi Jakove upravičene odsotnosti - Maruša.

Pa še to: 22. septembra se bo v Kranju zgodil celonočni stand up žur vključno z dj-muziko (organizator Klemen obljublja žur do štirih zjutraj)! Vabljeni! Več o vsem skupaj si preberite na www.buchanologija.com ! domača scena klemen

-LINK DO TORRENTOV Z BLUE COLLAR TV-

- LINK DO: KAKO ZGORAJ OMENJENE TORRENTE POTEGNETE DOL-

Komentarji
komentiraj >>