Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Vladimir Vodušek (3659 bralcev)
Petek, 5. 10. 2007
polona & pizdurhV četrtek (4.10.2007) smo v okviru špikersko alternativnega termina v živo opravili eno in pol urni intervju z Vladimirjem Voduškom, ki vodi oddajo Vroči stol na nacionalki. Pri izbiri termina smo imeli srečo, saj je le dan pred pogovorom bila izredna seja komisije za človekove pravice v zvezi z afero SOVA, tako da sta na njej bila izpraševana tudi poslanec SD Tone Rop in Vodušek - ki je posnel Ropove trditve o dogovorjenih incidentih med Sanadrom in janšo. Seveda pa je to samo začetna tema, nakar se skozi pogovor prebijamo skozi vprašanja o RTV-ju, o novinarstvu v Sloveniji, o primerjavah HRT-ja in RTV-ja ter na koncu s 'skritim gostom' tudi o čisto življenskih temah. Intervju smo začinili tudi s posnetim materialom, ki smo ga Vodušku med pogovorom zavrteli in ga povprašali za krajše komentarje. S klikom na puščico vam je celoten intervju na voljo v zvočni obliki.


Intervju sta opravila Polona in Pizdurh, skriti gost pa je bil Matija.


Komentarji
komentiraj >>

Re: Vladimir Vodušček
bojan [06/10/2007]

bravo bravo bravo! urh, legenda jedna mala! tako se utiša moraliste! (ceprav zaključek je bil ipak mal preveč hipijski) (pa respect tudi soimenjaku iz šiške!)
odgovori >>