Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Torek, 11. 2. 03: ROBERT JUKIČ, UNLISTED, 3=PIJANČKI... (2569 bralcev)
Torek, 11. 2. 2003
davidV 100db smo tokrat predstavljali diskografska prvenca Roberta Jukiča in rockerjev Unlisted ter demo plato punkerjev 3=pijančki.
ROBERT JUKIČ je študiral kontrabas v Grazu pri prof. Wayn Darlingu in sodeloval na mnogih delavnicah (med drugim pri Reggie Workmanu in Marku Dresserju).
Veliko se pojavlja na slovenski pop-rock mainstream sceni ter igra z jazzarji.
Pri založbi Kuhna je pred kratkim izdal svoj prvenec z naslovom "How about that?" (2002), z njim pa se podaja v neke vrste progresiven straith ahead big bang sound.

UNLISTED so izdali prvenec "Believe the truth", več o njih pa najdete v web prispevku 100db z dne 28. 01. 03 (o Prekmurje noise conspiracy sindikatu).

3=PIJANČKI so že precej let delujoči punk band iz Železnikov, kjer deluje drugače zelo aktivna (koncertno in angažirano) ter zelo malo podprta scena, pod okriljem KUD-a ROV.
Izdali so demo album z naslovom »... kakšen cirkus za prazen nič ...«.

Pred koncerti pa smo poslušali še posnetke Vasko Atanasovski quarteta ter noise performerja Hertmita (Kanadčana, ki živi v Sloveniji).Komentarji
komentiraj >>