Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Torek, 18. 2. 03 ob 17h: LOLITA, KILL THE ROUTINE S KOMPANIJO, KAMCATKA RISIKO G (2741 bralcev)
Torek, 18. 2. 2003
davidRecenzije in posnetki s koncertov skupin LOLITA, KILL THE ROUTINE, MALO MORGEN in ESCATE ter kratka predstavitev slovenske glasbene scene na Dunaju. lolita

Koncert (s podnaslovom "proti vojni") skupin KILL THE ROUTINE, MALO MORGEN in ESCATE, ki je bil v soboto v Menzi pri Koritu, v 100db komentira Sašo. Rolali se bodo tudi tam narejeni posnetki.

V petek, 14. 2. 03 so imeli LOLITA presenetljiv koncert v Gromki, zato bomo tudi to zadevo malce pokomentirali.

V eter pa spuščamo še izbor posnetkov slovenske glasbene (impro in elektronske) ustvarjalnosti na Dunaju, ki se je manifestirala v projektih Nevergreens, Kamcatka Risiko group, Menu B, Tits and Klits, Schibedach, Doctor, doctor itd. Del dunajske zgodbe pa nama pripovedujeta Oliver Marčeta ter Sašo Kalan.

kamcatka risiko group


/Celoten intervju z njima ter posnetke večine njunih projektov pa predstavljamo v posebnem terminu Radia študent, v Dj Grafitih, ta četrtek (20. 2. 03), od 23. do 24. ure./

Ob koncu 100db pa, kot vedno, napovemo koncerte slovenskih skupin za naslednjih 7 dni.

--------------------------------------------------------------------------------

DODATNO:
Komentirajte in ocenjujte godbe, ki jih predstavljamo v tekočih oddajah, samo oddajo 100db ter pišete na splošno o slovenskih albumih, glasbenikih in koncertih.
Predlagate lahko tudi kakšen dober bend/posameznika, katerega poznate in ga niste zasledili na valovih Radia študent.
(-vse to storite tako, da kliknete na ikonico ob tekstu "komentarji", na dnu strani in vpišete svoj komentar, idejo ...-)

Poleg tega še pozivamo glasbene ustvarjalce, da pošiljajo svoje demo posnetke, ki jih lahko predstavimo v oddaji in v drugih terminih Radia študent!!!

Naslov je:

Za 100 db
Radio študent
Cesta 27. aprila 31
blok XIV
1000 LjubljanaKomentarji
komentiraj >>