Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Sobota, 22. 12. ´07 ob 20.00; T.B.F. (THE BEAT FLEET)!!!! (3239 bralcev)
Sobota, 22. 12. 2007
jizah

Splitski šesterec T.B.F. oz. The Beat Fleet je izrasel iz osnovnega raperskega trojca v postavi Alex oz. Sasa, Mladen in Luka. Skozi leta se je zasedba iz začetne fuzije hiphopa z glasbo najrazličnejših glasbenih smeri, polno različnih vzorčenj, razvila v inštrumentalno-vokalno zasedbo, kjer je pravi vokalist le Mladen, preostala osnovna člana zasedbe, pa se poleg občasnega vokaliziranja ukvarjata še z igranjem različnih inštrumentov. Zasedba, ki je kmalu prerasla v eno najizvirnejših hrvaških in sploh dalmatinskih zasedb, ki se odkrito loteva hrvaškega in globalnega vsakdana, je pred kratkim izdala svoj novi album "Galerija Tutnplok", s katero so se še bolj oddaljili od prvotne hiphoperske forme in se transformirali v skupino, ki se nikakor ne boji srečevati s popom, a to počne na sebi lasten način.
V ghostu o T.B.F. bomo slišali material z vse njihovih plošč, njihovih gostovanj na ostalih ploščah, o solo poti Alejuandra Buendije, za zraven pa bomo zavrteli tudi intervjuja z dvema članoma zasedbe ter nekaj neobjavljenih skladb z začetnega obdobja.


Komentarji
komentiraj >>

Re: T.B.F. (THE BEAT FLEET)!!!!
Nekdo [21/12/2007]

Kdaj ?
odgovori >>

    Re: T.B.F. (THE BEAT FLEET)!!!!
    anonimni alkoholik [22/12/2007]
    navuko sam se skroz na splitsko stanje upa
    odgovori >>