Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
DJ GRAFITI, čet., 20. 2. 03, od 23-24h: Slovenca na glasbenem Dunaju (1825 bralcev)
Četrtek, 20. 2. 2003
davidV četrtkovih DJ Grafitih (od 23h-24h) vam predstavljamo udejstvovanje Oliverja Marčete in Saša Kalana na dunajski umetniški in glasbeni sceni ...
kamcatka risiko group

V četrtkovih DJ Grafitih (od 23h-24h) vam predstavljamo udejstvovanje Oliverja Marčete in Saša Kalana na dunajski umetniški in glasbeni sceni ...

Oliver Marčeta dela predvsem kot filmski umetnik ter je član umetniškega kolektiva premodernistov (www.premoderno.com). Sašo Kalan je znan predvsem po svojem projektu Menu B.

Ob svojem študiju in delovanju na Dunaju sta Oliver in Sašo svoj čas osmišljevala v veliki meri z kreativnim glasbenim druženjem, skupaj z nekaterimi drugimi tam živečimi umetniki s Poljske, iz Kanade, Nemčije in Avstrije.
V različnih postavah ustvarjajo "homemade" godbene (in godbeno-filmske) projekte, kot so Nevergreens, Tits & Klits, Kamcatka Risico Group, Doctor, doctor, Schibedach in Menu B.

Na slišanje!

David


Komentarji
komentiraj >>