Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
VRTIČKARSKI krOFF (2792 bralcev)
Ponedeljek, 4. 2. 2008
luka.... EU sporoča, da nasilje v Čadu ne bo preprečilo največje vojaške operacije v zgodovini te zveze ...
... nov napad na kurdske upornike v Iraku ...
... Nov razpis RS, ki naj bi favoriziral tujce ...
... Vrtičkarji - veselite se! ...
KROFF

Predstavnik Evropske Unije Javier Solana sporoča, da nasilje v Čadu ne bo zaustavilo namestitve največje vojaške operacije v zgodovini EU, saj se Bruselj zaveda pomembnosti Čada za stabilnost v regiji. Tako se Čadu in Srednjeafriški republiki obeta 3700 – članska misija, ki naj bi zaščitila približno pol milijona prebežnikov iz Sudana.

Kurdske upornike na severu Iraka pa je doletel že peti zračni napad turške vojske od šestnajstega decembra lani. Turško letalstvo je več ur bombardiralo pripadnike Kurdske delavske stranke. Sporoča se tudi, da je bilo v streljanju na vzhodu Turčije ubitih deset pripadnikov Kurdske delavske stranke, pri čemer naj bi bilo zasežena tudi večja količina streliva in dokumentov.

Poslanca SD Breda Pečan in Milan M. Cvikl sta v zvezi z javnim razpisom za nov davčni sistem Davčne uprave Republike Slovenije,na ministre za javno upravo, za finance in razvoj, naslovila poslansko vprašanje, ki zadeva razpisne pogoje. Ti naj bi namreč izločali slovenske ponudnike informacijske tehnologije. Favoriziranje tujcev pa v naših poslovnih krogih vendarle ni nekaj novega.

Končujemo pa z vrtičkarji s Ceste dveh cesarjev, ki jih mestna občina Ljubljana poziva k odstranitvi svojih objektov in naprav v roku štirinajstih dni. Sicer bodo zadeve namreč odstranjene s strani pristojnega inšpektorata, zaključuje subtilno grožnjo MOL. Janko ma vas rad.

Povezave do aktualnih oddaj Aktualno-politične redakcije Radia Študent


Komentarji
komentiraj >>