Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
AUTECHRE (2857 bralcev)
Sobota, 1. 3. 2008
goranV Ghost programu, tokrat izjemoma dolgem 5 ur, predstavljamo osrednja predstavnika vplivne britanske založbe Warp, ki je skozi devetdeseta leta povila in ustoličila izraz IDM. Prav Autechre sta takorekoč sinonim za to estetiko, ki je v veliki meri inspirirala sodobno elektronsko in glasbeno produkcijo v obče. Med drugim bomo predvajali tudi ekskluzivni intervju, ki smo ga posneli med njunimi pripravami na turnejo ob izidu novega albuma Quaristice, v okviru katere ju pričakujemo tudi v Zagrebu in Gradcu. (v


link do intervjuja; http://www.youshare.com/view.php?file=autechre_excerpt_from_a_radio_.mp3


Komentarji
komentiraj >>

Re: AUTECHRE
goran [02/03/2008]

hej, fajn, da vama je blo všeč! intervju (link sem objavu zgoraj) je pa sound wise precej bogi..mi je kr neki časa vzelo, da sm vsaj za silo zleveliral vse skup..če ga poslušaš skozi slušalke se precej boljš sliši..lahko pa tud poveš katerega dela ne razumeš pa bomo razvozljali! enkrat v prihodnosti (ne prou oddaljeni) pa še podobna doza samega daddya idm muzike. čeprav je možnost za intervju z njim mikroskopska..v tem primeru bo pa pač več njegove glasbe (tako ali tako bi rabli deset ur samo, da zavrtimo hitiče haha).
odgovori >>

  Re: AUTECHRE
  Sanja [02/03/2008]
  ah ne, sej ni tok važno, tud nism cel čas zelo skoncentrirano poslušala... sem si naložila intervju, pa ga bom ob priložnosti še enkrat poslušala, pa če me bo res kej zelo zanimalo, bom pa takrat vprašala... :) kako/kje pa ste nardil ta intervju?
  odgovori >>

   Re: AUTECHRE
   goran [02/03/2008]
   jest sm ršovim aprjevcem za eno uro okupiral pisarno, sean se je razkomotil pri sebi doma v manchestru in sem ga poklical. je blo pa to že 7. februarja, ker sta po tistem bla preveč zasedena s pripravo za turnejo, promocijo ipd. je blo malo zoprno ker se nisem uspel prou prpravit za intervju ker že kakšni dve leti te scene ne spremljam več tako zelo od blizu kot pred tem, ko sm praktično dnevno sledil vsakemu premiku.
   odgovori >>

    Re: AUTECHRE
    Sanja [03/03/2008]
    aja, a kr tko se da zment? fino :) no za laike kot sm jest je bil intervju čist dober... ;) apr?
    odgovori >>

     Re: AUTECHRE
     anonimni alkoholik [03/03/2008]
     da, če delaš na rš-u : ) apr so pa aktualno politična redakcija, preko njih smo vsi povezani v širni svet.
     odgovori >>

      Re: AUTECHRE
      Sanja [03/03/2008]
      a tako. hvala. :)
      odgovori >>

Re: AUTECHRE
Sanja [02/03/2008]

ja... dobr je blo! (jest sem edino besede v intervju-ju neki slabo razločevala...) kar nekaj všečnih še ne slišanih pesmi, Quaristice mi je počasi vedno bolj blizu, še najboljša pa je bila napoved, da se bomo še deležni IDM lekcij! jupi! :D
odgovori >>

  Re: AUTECHRE
  Sanja [02/03/2008]
  pardon, ne bomo SE še deležni, bomo pa se udeležili predavanj. ;)
  odgovori >>

Re: AUTECHRE
kokoon [02/03/2008]

super oddaja! hvala, goran!
odgovori >>

Re: AUTECHRE
zupca [01/03/2008]

Juhej! Slava vam!:)
odgovori >>

Re: AUTECHRE
Sanja [25/02/2008]

:0 ... :) ... :D
odgovori >>