Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
laganje uradnih oseb v Azilnem domu (4117 bralcev)
Ponedeljek, 25. 2. 2008
Romana Z.V tokratni oddaji En Azil prosim! smo obravnavali dva Rusa, ki so jih po prihodu v Sloveniji dali na zaprt oddelek Azilnega doma, nato pa sta si zaradi tega prerezala žile, nakar sta tudi gladovno stavkala. Seveda zato, da bi jima dovolili, da se prosto gibljeta znotraj doma za Azil. Na koncu sta pobegnila med čakanjem na zdravniški pregled z dosti absurdno razlago MNZ-ja... S klikom na puščico lahko poslušate celotno oddajo!
V tokratni oddaji En Azil, prosim smo obravnavali dva Rusa, ki so jih po prihodu v Sloveniji dali na zaprt oddelek Azilnega doma, nato pa sta si zaradi tega prerezala žile, nakar sta tudi gladovno stavkala. Seveda zato, da bi jima dovolili, da se prosto gibljeta znotraj doma za Azil. Na koncu sta pobegnila med čakanjem na zdravniški pregled z dosti absurdno razlago MNZ-ja... Kliknite na ekran.Oddajo je pripravila Romana, naslednja pa bo na vrsti zadnji ponedeljek v mesecu marcu.

Povezave do aktualnih oddaj Aktualno-politične redakcije Radia Študent

Komentarji
komentiraj >>

Re: laganje uradnih oseb v Azilnem domu
janez [25/02/2008]

človek prihajal v evropu za zaščitoj od resničnih težav a nacisti v mnz samo misljat o svoej plače in kako ni sgubitj svoej službi
odgovori >>

Re: laganje uradnih oseb v Azilnem domu
bobi [25/02/2008]

u ayilnem domu res lažat vsak dan, treba spremenitj yakon ya ayil
odgovori >>