Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
teden izbrisanih (3926 bralcev)
Četrtek, 28. 2. 2008
ErikV okviru tedna Izbrisanih smo v četrtek (28.2.2008) ob 21:30 organizirali okroglo mizo. Gosti so bili predsednik civilne iniciative izbrisanih Aleksandar Todorović, predstavnica Mirovnega inštituta Neža Kogovšek in Jelka Zorn iz Fakultete za socialno delo. Debato smo popestrili tudi z izjavami politikov, ki smo jih posneli na temo izbrisanih. Kliknite na puščico in poslušate lahko celotno okroglo mizo ter stvari, ki smo jih zanjo pripravili.
V okviru tedna Izbrisanih smo v četrtek (28.2.2008) ob 21:30 organizirali okroglo mizo. Gosti so bili predsednik civilne iniciative izbrisanih Aleksandar Todorović, predstavnica Mirovnega inštituta Neža Kogovšek in Jelka Zorn iz Fakultete za socialno delo. Debato smo popestrili tudi z izjavami politikov, ki smo jih posneli na temo izbrisanih. Kliknite na ekran za okroglo mizo ...Kolaž Potrča in Golobiča, ko sta govorila na temo izbrisanih v interjujih Radia Študent.Celoten pogovor z brankom grimsom, iz katerega smo izrezali dele za okroglo mizo.Okroglo mizo sta pripravila Urh in Erik.

Povezave do aktualnih oddaj Aktualno-politične redakcije Radia Študent

Komentarji
komentiraj >>

Re: teden izbrisanih
točak [28/02/2008]

Včasih se človek res vpraša, iz katerega planeta so ti naši politiki. Mislim, da iz še neodkritega. Na žalost pa jim vse preveč ljudi verjame...
odgovori >>