Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Torek, 4. 3. 03, 17h: Društvo Kapa.Jadviga(komp. Progress).Vojtiva8.Rezervni del (2311 bralcev)
Torek, 4. 3. 2003
davidDruštvo Kapa in sredini gala koncerti, mariborski bend Vojtiva8, intervju s Tomažem Šuštarjem alias Jadviga, o kompilaciji Progress ter glasba za film Rezervni deli.
Kompilacija Progress (RX: TX)

V 100db danes gostimo društvo Kapa (http://www.ljudmila.org/KAPA/) in govorimo o sredinih Gala koncertih za ohranitev klubske scene in predstavljanje slovenskih demo bendov.
Predstavljamo mariborski bend Vojtiva8 ter intervju s Tomažem Šuštarjem alias Jadviga, o kompilaciji srednje in vzhodno evropske elektronske glasbe, Progress (založba RX:TX).
In še kratka predstavitev glasbe za film Rezervni deli.

Na slišanje!
--------------------------------------------------------------------------------

DODATNO:
Komentirajte in ocenjujte godbe, ki jih predstavljamo v tekočih oddajah, samo oddajo 100db ter pišete na splošno o slovenskih albumih, glasbenikih in koncertih.
Predlagate lahko tudi kakšen dober bend/posameznika, katerega poznate in ga niste zasledili na valovih Radia študent.

- na naslov: david.verbuc@radiostudent.si

Poleg tega še pozivamo glasbene ustvarjalce, da pošiljajo svoje demo posnetke, ki jih lahko predstavimo v oddaji in v drugih terminih Radia študent!!!

Naslov je:

Za 100 db
Radio študent
Cesta 27. aprila 31
blok XIV
1000 Ljubljana


Komentarji
komentiraj >>