Znael si se na arhivu spletne strani Radia tudent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namre za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Edo Maajka!!! (4574 bralcev)
Nedelja, 1. 6. 2008
Boris V.Boris Vasev recenzira nastope Eda Maajke ob predstavitvi nove plate v Gala Hali na Metelkovi ... (v celoti!)

* Petkov nastop Eda Maajke na letnem odru Gale hale nas je zopet opomnil, od kod taken sloves bosanskega raperja. eststoglava mnoica obiskovalcev je zvezdo veera ob prihodu na oder buno pozdravila, ta nivo navduenja pa je Edo brez teav ohranjal cel veer. Ker je priel predstavljat nedavno izdano ploo Balkansko a nae, je bila veina izvedenih komadov priakovano s tega albuma, v tem duhu pa je tudi odprl omenjeni nastop, saj je zael kar z uvodnim komadom Intro. Edo na odru seveda ni bil sam, pomagali so mu DJ Soul, Frenkie in Hamza. e posebej s Frenkijem sta dobro uvebana glede podvajanj, kar dodatno pripomore k dinamiki nastopa.

Po uvodnih nekaj komadih z nove plate, se je Edo vrnil na zaetek in odrepal komad s prve ploe, kar je publiko dvignilo na noge. Izkae se, da Edo kljub tirim izdanim CD-jem, dale najve aplavza doivi ravno z materialom s plate Sluaj mater, ki se je poslualcem najbolj vtisnila v spomin in ki ga je naredila to kar je, najbolj prepoznaven ex-Yu hip hop izvajalec. Publika je z nastopajoim sodelovala, vendar najbolj, ko je pri komadu Pri z druge ploe No sikiriki pri refrenu imitiral turbo folk napeve. Nekako se zdi in to se na vsakem njegovem koncertu dokae da Edotovo publiko veinoma ne sestavljajo redni poslualci hip hopa ali pa so takni celo redki. To dodatno kae na dejstvo, da zna Edo preko rapa vzpostaviti kontakt z ljudmi, ki te zvrsti v bistvu niti ne marajo. Kar je uspeh e sam po sebi.

Kot gosta sta tudi Frenkie in Hamza prila na svoje in imela par vpadov s svojimi komadi. Frenkie sicer ni tako izstopal, saj je z njim sodeloval tudi Edo, Hamza pa je s svojima dvema komadoma pokazal precej manj kot druga nastopajoa. Po vsakem takem premoru je bila publika toliko bolj lana Eda, ki je svoj nastop, ki je trajal ve kot uro in pol, znal drati na visokem nivoju tako glede vokalnih sposobnosti kot komunikacije s publiko.

Nastop brez benda ni izpadel zato ni manj energien, eprav so bili med prisotnimi nekateri s pomisleki, ki so Edotu oitali prav to, torej pomanjkanje energije in neko utrujenost, ki pa je avtor teh besed ni zaznal. Lahko bi rekli, da je Edo ljudi morda celo razvadil, saj na njegovih koncertih vedno priakujejo nekaj ve. Ve smeha, e ve energije in e ve starih komadov. e povzamemo, letni oder Gale hale je v naklonjenem vremenu s svojim prijetnim vzdujem in dobrim ozvoenjem poskrbel, da je Edo e bolj sedel. Kot reeno, koncert je trajal ve kot uro in pol, na koncu pa se je po e prav navijakem skandiranju Edo, Edo! iz prvih vrst, Maajka vrnil e z dvema bisoma in tako zakljuil izredno dober veer.

pripravil Boris Vasev


Komentarji
komentiraj >>


SusanJot [10/03/2018]

: http://workle.website/71
odgovori >>

binary options signals that work with nadex scam review of dan
Stepheninved [09/03/2018]

Bestsellers | FOREO http://workle.website/36
odgovori >>

best background music for video games
MichaelSpout [08/03/2018]

Romantic Piano by Andrew_Studio | AudioJungle http://workle.website/4d https://audiojungle.net/item/cinematic-trailer/20815683?ref=MomentumOfMelody https://audiojungle.net/user/momentumofmelody/portfolio?ref=MomentumOfMelody https://audiojungle.net/user/ie_sound/portfolio?ref=IE_Sound https://audiojungle.net/user/elijah_studio/portfolio?ref=Elijah_Studio https://audiojungle.net/user/commercial_music/portfolio?ref=Commercial_Music
odgovori >>


KennethPrigh [08/03/2018]

Pozitiv - , , ! : http://doctorslivedigest.com/I4jQy/
odgovori >>


Jeffreymem [08/03/2018]

http://workle.website/69
odgovori >>

Stock Market Day Trading
Stepheninved [07/03/2018]

Beautifulhalo: Fashion and quality clothing at low prices. http://workle.website/21
odgovori >>


Craigmib [27/01/2018]

- http://mangoo77.mangoosteen.com . 15 kg 14 . . . 20 . . . , . Mangoosteen , . , , . . . http://corta.co/cDb
odgovori >>

-
Walterdox [26/01/2018]

ALCOVIRIN ! , , ! , , . : http://alcovirin.bxox.info
odgovori >>

Gesundes Creme-Wachs aus Falten zu einem Apothekenpreis in Pensa kaufen
Ethanfusly [30/11/2017]

Gesunde Wachscreme fr Gelenke in St. Petersburg. Gesunde Wachscreme Giftbienen, Wachs, Spne, Propolis sind die Hauptbestandteile der Creme. Verbessern ... Offiziellen Website: http://zdorov.bxox.info
odgovori >>


Craigmib [29/11/2017]

- http://mangoo77.mangoosteen.com . 15 2 . . , . 20 . . . , . , . , , . . . http://mangoo77.mangoosteen.com.
odgovori >>

Eat at Burger King For a Year!
KrisDob [18/11/2017]

Eat at Burger King For a Year! Go to the [b][url=http://burger.socaf.info]site[/url][/b]. Enter your email now for a chance to win Burger King lunch for a year.
odgovori >>