Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Koalicijski KROFF! (3381 bralcev)
Torek, 10. 6. 2008
Boris V.... Demokracija "hara" po Sloveniji...
... V Franciji stavkajo javni uslužbenci in železničarji ...
... 11. julija donatorska konferenca za Kosovo ...
... Izjava tiskovne predstavnice Nove Srbije za RŠ ...
KROFF

Demokracija je zopet »harala« po Sloveniji. Člane civilne iniciative Alternativa obstaja iz Kopra so namreč večkrat ustavili na njihovi poti na Brdo, saj so želeli proti Bushevi in evropski politiki protestirati čim bližje kraju obiska. Ker jim ni uspelo priti na Brdo, bodo svoj protest izvedli v Ljubljani v obliki gledališke predstave. Zdaj, ko je Bush že odletel iz Slovenije, bodo tudi v Kranju člani alternativnega kulturnega društva Izbruh zvečer izvedli rock'n'roll protest. Vabljeni!

Člani treh francoskih sindikatov železnic, ki skupno zastopajo dve tretjini vseh zaposlenih v tem sektorju, so protestno zapustili delovna mesta, s čimer so izrazili nezadovoljstvo proti reorganizaciji tovornih prevoznih storitev, zaradi katerih se je število delovnih mest od leta 2004 zmanjšalo za osem tisoč. Stavko pa so sklicali tudi trije sindikati javnih uslužbencev, ki nasprotujejo načrtom predsednika Nicolasa Sarkozya, s katerimi želi zmanjšati število javnih uslužbencev. Letos naj bi odpravili 23.000 javnih delovnih mest, naslednje leto pa še 35.000.

Evropska komisija je potrdila, da bo enajstega julija v Bruslju donatorska konferenca za Kosovo. Cilj naj bi bil zbiranje prispevkov za socialni in gospodarski razvoj Kosova, saj je to eden najrevnejših predelov Evrope s štirideset odstotno brezposelnostjo. Komisar za širitev Ollie Rehn je donatorje pozval, naj prispevajo radodarno. Kot v cerkvi.

Kot smo poročali že v OFF-u, je Velimir Ilić, predsednik nove Srbije dejal, da pričakuje, da bo odšla koalicija Nova Srbija-Demokratska stranka Srbije v opozicijo, saj da se predsednik socialistov tajno pogovarja s Tadićevimi demokrati. Govorili smo s tiskovno predstavnico Nove Srbije Dubravko Filipovski:


Komentarji
komentiraj >>