Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Razpis za predloge novih oddaj/programskih enot (4859 bralcev)
Torek, 19. 8. 2008
tomazzaRazpis: Nova programska shema 2008/2009

Uredništvo Radia Študent pripravlja novo programsko jesensko-zimsko-pomladansko shemo, preklop na katero načrtujemo v oktobru 2008. Zato vse zainteresirane pozivamo, da se v njeno oblikovanje vključijo s svežimi predlogi oddaj in/ali drugih programskih enot. Zadnji rok za prejem novih predlogov je 15. september 2008. O morebitni umestitvi vašega predloga v novo radijsko shemo ali o povabilu k izdelavi pilotne oddaje boste obveščeni najkasneje do konca septembra.

 

Zavod Radio Študent, 18. 08. 2008

Razpis: Nova programska shema 2008/2009

Uredništvo Radia Študent pripravlja novo programsko jesensko-zimsko-pomladansko shemo, preklop na katero načrtujemo v oktobru 2008. Zato vse zainteresirane pozivamo, da se v njeno oblikovanje vključijo s svežimi predlogi oddaj in/ali drugih programskih enot.

V predlogu nove oddaje in/ali druge programske enote morate predstaviti njen koncept, izpostaviti njeno drugačnost glede na že obstoječe oddaje na Radiu Študent in na drugih radijskih postajah v območju slišnosti Radia Študent in navesti njene terminske (dolžino, prioritetne termine) in morebitne druge tehnične zahteve.

Zadnji rok za prejem novih predlogov je 15. september 2008. O morebitni umestitvi vašega predloga v novo radijsko shemo ali o povabilu k izdelavi pilotne oddaje in/ali druge programske enote boste obveščeni najkasneje do konca septembra.

 

Tomaž Zaniuk,

odg. ured.Komentarji
komentiraj >>