Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Vzajemnost v praksi (2398 bralcev)
Ponedeljek, 8. 9. 2008
Matej JPrejšnji teden je v Ljubljani potekala konferenca Evropskih antropologov. Predvajamo posnetek predavanja Michaela Carrithersa z naslovom Address in the Second Person: A Condition of Life and Anthropology, ki se je odvijal v okviru teme "Vzajemnost v praksi". Še preden spregovori Carrithers, ki se sprašuje o osnovah reprezentacije in naslavljanja, pa poslušamo uvod Rajka Muršiča k "vzajemnosti" .
Prejšnji teden je v Ljubljani potekala konferenca Evropskih antropologov. Predvajamo posnetek predavanja Michaela Carrithersa z naslovom Address in the Second Person: A Condition of Life and Anthropology, ki se je odvijal v okviru teme "Vzajemnost v praksi". Še preden spregovori Carrithers, ki se sprašuje o osnovah reprezentacije in naslavljanja, pa poslušamo uvod Rajka Muršiča k "vzajemnosti" .


Komentarji
komentiraj >>