Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Medmrežna performativnost Annie Abrahams (2729 bralcev)
Ponedeljek, 15. 12. 2008
IdaHPogovarjali smo se z intermedijsko umetnico Annie Abrahams, ki je specializirana za medmrežne performanse in spletne projekte, v katerih s spletno tehnologijo raziskuje čustvena, intimna razmerja v odnosu do družbenih in političnih vprašanj. Umetnica je svoja dela predstavila v ponedeljek 15.12 ob 20. uri v Galeriji Škuc. Med predstavitvijo pa se je ob 20:30 za kratek čas vključila tudi v medmrežni performans Dvojna vez umetnice Renee Turner.
Pogovarjali smo se z intermedijsko umetnico Annie Abrahams, ki je specializirana za medmrežne performanse in spletne projekte, v katerih s spletno tehnologijo raziskuje čustvena, intimna razmerja v odnosu do družbenih in političnih vprašanj. Umetnica je svoja dela predstavila v ponedeljek 15.12 ob 20. uri v Galeriji Škuc. Med predstavitvijo pa se je ob 20:30 za kratek čas vključila tudi v medmrežni performans Dvojna vez umetnice Renee Turner.

Z intermedijsko umetnico Annie Abrahams, ki kreira spletne projekte in medmrežne performanse, se je pogovarjala IdaH.


Komentarji
komentiraj >>