Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Kulturne novičke (2948 bralcev)
Sreda, 17. 12. 2008
RKHV vajenci...V Galeriji Kapelica na Kersnikovi bo ob 20. uri predstavitev projekta IN VITRO + TRANSVRSTE...

...Robertina Šabjanič bo predstavila svojo instalacijo in demonstracijo projekta PUFINACIJA ...

...V Galeriji Škuc se je odprla razstava Projekta DoDai...
V Galeriji Kapelica na Kersnikovi bo ob 20. uri predstavitev projekta IN VITRO + TRANSVRSTE. Ker razvoj biotehnologije ponuja številne možnosti, a s seboj prinaša celo vrsto daljnosežnih sprememb, bosta Polona Tratnik in Miomir Kneževič predstavila znanstvene in umetniške pristope k biotehnološkim praksam. Več o sami predstavitvi in projektu nam bo povedala Polona Tratnik:Robertina Šabjanič bo svojo instalacijo in demonstracijo projekta PUFINACIJA predstavila v Projektni sobi SCCA na Metelkovi ob sedmih zvečer. Predstavitev bo znotraj serije projektov Brez žebljev in podstavkov, ki predstavlja umetnike, ki s svojimi projekti intervenirajo v prostor in dopuščajo pogovor z gledalci.

Ker je projekt povezava tehnike in umetnosti, je z avtorico sodeloval Luka Frelih, ki je tehnično in programsko ustvaril zahteven projekt. Več o PUFINACIJI nam bo povedala avtorica Robertina Šabjanič:V Galeriji Škuc se je odprla razstava Projekta DoDai, ki bo na ogled do 13. januarja in v kateri si umetniki skupine BridA in Cesare Pietroiusti zastavljajo vprašanja okoli sodobne umetnosti in njene tržne naravnanosti. Prezentacija je precej preprosta, s čimer želi spodbuditi širšo javnost, naj z obiskom galerije oziroma prek spleta aktivno sodeluje pri projektu, saj je angažma javnosti ključen za končno obliko projekta.

Kulturne novičke je zbral Andrej T.


Komentarji
komentiraj >>