Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Torek, 17h: Aldo Kumar, Od Franclna možgani, Terra folk, Dr. Zero (2622 bralcev)
Torek, 22. 4. 2003
davidV tokratni ediciji smo predstavili nov album Alda Kumarja, Strastra in iz njega skladbi Improstrastra I. (za jazz orkester in klavir), novomeško skupino Od Franclna možgani, povedali, da so Terra folk dobili nagrado radia BBC 3 in sicer kot zmagovalci v kategoriji za nagrado poslušalcev. Poslušali pa smo še Dr. Zero (ex Delaware), D.N.K. in Valterapovo pravljico o Jančku.
V tokratni ediciji smo predstavili nov album Alda Kumarja, Strastra in iz njega skladbi Improstrastra I. (za jazz orkester in klavir), novomeško skupino Od Franclna možgani, povedali, da so Terra folk dobili nagrado radia BBC 3 in sicer kot zmagovalci v kategoriji za nagrado poslušalcev. Poslušali pa smo še Dr. Zero (ex Delaware), D.N.K. in Valterapovo pravljico o Jančku.

dAVID

--------------------------------
RAZPIS ZA PRIJAVO NA KLUBSKI MARATON 03

KLUBSKI MARATON 2003 Radio Študent razpisuje natečaj za Klubski maraton 03. Prijavijo se lahko vsi še neuveljavljeni glasbeni izvajalci. Radio Študent v svojem programu sistematično spodbuja klubsko glasbeno dogajanje na področju Slovenije. S projektom Klubski maraton že tretje leto to dogajanje krepi, ga medijsko izpostavlja in vpliva na izboljšanje komunikacije na slovenski klubski sceni. Hkrati je namen projekta omogočiti mlajšim, manj izkušenim izvajalcem spoznavanje slovenskega klubovja in njenega občinstva. Komisija glasbene redakcije Radia Študent bo na podlagi razpisa izbrala šest perspektivnih ustvarjalcev (bendov ali posameznikov iz različnih glasbenih žanrov) z majhno koncertno in studijsko kilometrino. Izbranim bomo omogočili turnejo po aktivno delujočih mladinskih klubih in centrih širom Slovenije, žive koncerte na Radiu Študent, nastop na zaključni prireditvi, ki bo potekala v Ljubljani, ter izdatno promocijo pred, med in po maratonu. Klubski maraton se bo začel zadnji teden v septembru in zaključil v začetku novembra 2003. Informacije o prejšnjih Klubskih maratonih dobite na http://www.radiostudent.si/projekti/maraton/ Ustvarjalci naj pošljejo svoje posnetke skupaj s svojo predstavitvijo do 10. junija 2003 na naslov:
Radio Študent
Glasbeno uredništvo
Za Klubski maraton 03
Pp 4252
1001 Ljubljana

Za dodatne informacije pišite na km@radiostudent.si


Komentarji
komentiraj >>