Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Konfliktni KROFF! (3015 bralcev)
Ponedeljek, 23. 2. 2009
Boris V.... Eksplozija v jedrskem, biološkem in kemičnem raziskovalnem obratu v Bukarešti ...
... Domača diplomatka na čelu Visoke komisarke Združenih narodov za človekove pravice na palestinskih ozemljih v Ramali ...
... SDS vložila interpelacijo proti Kresalovi zaradi odločb izbrisanim ...
... Bivši novinar RŠ-a v konfliktu z domoljubi ...
KROFF

V jedrskem, biološkem in kemičnem raziskovalnem obratu v Bukarešti je prišlo do eksplozije, v kateri je umrl eden od zaposlenih, dva pa sta bila ranjena. Eksplozija naj sicer ne bi ogrozila zdravja prebivalcev tega megalomanskega romunskega mesta. Umrli je bil strokovnjak za razstreliva, incident pa naj bi se zgodil med rutinsko dejavnostjo.

Domača diplomatka Eva Tomič bo prevzela vodenje urada Visoke komisarke Združenih narodov za človekove pravice na palestinskih ozemljih v Ramali. Izpostavila je uveljavljanje in nadzor nad spoštovanjem človekovih pravic na teh ozemljih. Poudarila je tudi varstvo otrok ter poročanje o razmerah na terenu. Tomičeva je kot pomembno izpostavila možnost, da imajo žrtve sploh kam prijaviti kršitve človekovih pravic.

Slovenska demokratska stranka nas tudi tokrat ni razočarala. Potem ko je ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal začela z izdajanjem dopolnilnih odločb za nazaj tistim izbrisanim, ki so si status sicer že uredili, so v SDS proti njej vložili interpelacijo. To je seveda oznanil Branko Grims, prvoborec v boju proti spoštovanju Ustavnega sodišča. Kresalovo so obtožili zlorabe ministrstva za politične namene, SDS pa je tudi vložila osnutek ustavnega zakona, ki bi po njihovem ustrezneje rešil vprašanje izbrisanih. Jebeš razum!

Končujemo z incidentom, ki se je pripetil bivšemu novinarju Radia Študent in sedanjemu novinarju RTV-ja, Sekumadyju Condeju, ki je bil zaradi izjav v nekem intervjuju tarča pisnih napadov s strani domoljubov. Kaj točno se je zgodilo nam je povedal sam Seku:


Komentarji
komentiraj >>