Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Novice iz evropskega parlamenta (2233 bralcev)
Torek, 17. 2. 2009
Boris V.... Člani odbora EP za državljanske svoboščine opozarjajo na razmere v centrih za pridržanje prosilcev za azil in begunce ...
Člani odbora Evropskega parlamenta za državljanske svoboščine menijo, da so razmere v številnih centrih za pridržanje prosilcev za azil in begunce nevzdržne. Poslanci so v treh letih obiskali šestindvajset takšnih centrov in ugotovili, da so prenatrpani in da v njih prevladuje slaba higiena. Prav tako primanjkuje medicinske oskrbe. To poročilo, katerega avtorica je francoska socialdemokratka Martine Roure, je Evropski parlament sprejel na plenarnem zasedanju petega februarja, Rourejeva pa pojasnjuje, da poročilo ne navaja držav poimensko, saj da so želeli poudariti kolektivno odgovornost Evrope. Avtorica prav tako poziva k jasnim, pravičnim, učinkovitim in sorazmernim postopkom za obravnavo iskalcev azila.


Komentarji
komentiraj >>