Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
RŠ Intervju: dr. Marija Stanonik (2643 bralcev)
Sreda, 25. 3. 2009
špela f.Zbirka slovenskih folklornih pripovedi Glasovi je v letu 2008 praznovala 20-letnico svojega obstoja. Do sedaj je pod njenim okriljem izšlo 35 knjig, v katerih je objavljenih 11.410 folklornih in spominskih pripovedi. Njihovi zbiralci bodo nekatere izmed njih, v narečju, v katerem so bile zapisane, pripovedovali v četrtek na pripovedovalskem festivalu Pravljice danes.
O konceptu in namenu zbirke Glasovi smo se pogovarjali s pobudnico in glavno urednico zbirke red. prof. dr. Marijo Stanonik.

Zbirka slovenskih folklornih pripovedi Glasovi je v letu 2008 praznovala 20-letnico svojega obstoja. Do sedaj je pod njenim okriljem izšlo 35 knjig, v katerih je objavljenih 11.410 folklornih in spominskih pripovedi. Njihovi zbiralci bodo nekatere izmed njih, v narečju, v katerem so bile zapisane, pripovedovali v četrtek na pripovedovalskem festivalu Pravljice danes.
O konceptu in namenu zbirke Glasovi smo se pogovarjali s pobudnico in glavno urednico zbirke red. prof. dr. Marijo Stanonik.


/intervjuji/marija_zadnja.mp3">Komentarji
komentiraj >>