Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
PRAZNIČNI ČETRTEK (5602 bralcev)
Četrtek, 7. 5. 2009
RKHV vajenciV enko pride po pripovedovanju mnogih najbolj seksi glas devetdesetih, čigar stas po pripovedovanju istih za njim prav nič ne zaostaja. Jebi ga, dokler ne bomo praznovali rojstnega dne RTVŠ, boste lahko Karin v etru RŠ le poslušali.
V dvojki pa jo bo zamenjala naša riba resoplavutarica, naš stik s preteklostjo, Botz! Z vsem, s čimer se ga povezuje! S kafansko debato, z Motoerotičnimi vložki in s pivom.

V enko pride po pripovedovanju mnogih najbolj seksi glas devetdesetih, čigar stas po pripovedovanju istih za njim prav nič ne zaostaja. Jebi ga, dokler ne bomo praznovali rojstnega dne RTVŠ, boste lahko Karin v etru RŠ le poslušali.
V dvojki pa jo bo zamenjala naša riba resoplavutarica*, naš stik s preteklostjo, Botz! Z vsem, s čimer se ga povezuje! S kafansko debato, z Motoerotičnimi vložki in s pivom.
*Latimerija (Latimeria chalumnae) "živi fosil"


Komentarji
komentiraj >>

Re: PRAZNIČNI ČETRTEK
Luni [07/05/2009]

PIZDA! Po 20 letih Botz še vedno ne zna brat tekstov, fak... ;)
odgovori >>