Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
ALKOHOLIZIRAN KROFF, KI NE ODSTOPA! (2654 bralcev)
Torek, 12. 5. 2009
Boris V.... Parlamentarne stranke podprle dopolnila k Rehnovemu predlogu ...
... V Avstriji aretirali pet najstnikov zaradi motenja slovesnosti v bivšem taborišču Ebensee ...
... Zaradi alkoholiziranosti odstopil ukrajinski notranji minister Lučenko ...
V OFF-u ste že izvedeli, da so štiri zelene stranke ustanovile koalicijo, s katero bodo nastopile na evrovolitvah. O tem smo govorili z nosilcem liste in predsednikom Zelenih Slovenije, Vladom Čušem:

Predsedniki parlamentarnih strank so večinsko podprli dopolnila k predlogu evropskega komisarja Ollija Rehna o reševanju mejnega spora s Hrvaško. Edini stranki, ki dopolnil nista podprli, sta ljudska in nacionalna. Sedaj bo vlada o dopolnilih tudi sama razpravljala in jih nato poslala v parlamentarni odbor za zunanjo politiko ter šele nato tudi Rehnu. Pahor ni želel razkriti, o katerih dopolnilih je sploh bilo govora.

Poročali smo že o incidentu v nekdanjem nacističnem koncentracijskem taborišču Ebensee v Zgornji Avstriji, ko so neki liki strašili udeležence praznovanja obletnice osvoboditve taborišča z nacističnimi vzkliki in lažnim orožjem. Policija je aretirala pet najstnikov, ki naj bi bili odgovorni za incident in naj bi to tudi priznali. Vseeno pa mulci naj ne bi bili člani neonacistične skupine, temveč le željni neumne provokacije.

Poročamo o še enem legendarnem evropskem politiku. Ukrajinski notranji minister Juri Lučenko je odstopil s položaja. Prejšnji teden se je namreč zapletel v incident s policijo na frankfurtskem letališču, saj so ga hoteli bojda zelo pijanega odstraniti z letala, on pa ni hotel oditi. Lučenko naj bi se napil s svojim sinom med čakanjem na letalo, kar sam zanika. Juri Lučenko je bil sicer legenda že prej. Bil je namreč visok policijski častnik še iz časov Sovjetske zveze.


Komentarji
komentiraj >>