Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
KDO nas je učil ploskanja? (3050 bralcev)
Ponedeljek, 18. 5. 2009
Ariana FerfilaČe bi kdo ustanavljal MALO šolo ženskih principov...za vse mimoidoče...smrkoline...in tiste z oslovskimi ušesi...potem bi roko bilo potrebno stisniti - Svetlani Makarovič... Glasbeno-gledališki projekt Janje Majzelj v SMG bi tu lahko služil kot tloris...začeli pa bi izhodiščno: razvrat EPIDEMIJE mehaničnega ploskanja - kako nazaj?

mirno-tiho-in-korektno je bilo v ponedeljek ob 20.30h
Tokratna oddaja je tako ali drugače povezana s Svetlano Makarovič. Pod drobnogled smo vzeli uprizoritev Svetlaninih šansonov v Slovenskem Mladinskem gledališču. Glasbeno – gledališki projekt ''Krizantema na klavirju'' je bil včeraj premierno uprizorjen v prostorih Stare Pošte – mi smo se pogovarjali z idejno vodjo projekta, pevko in igralko – Janjo Majzelj. Tokrat jo v uprizoritvi lahko gledate v družbi Joži Šaleja, Jelene Ždrale, Blaža Celarca in nepogrešljivega Nina de Gleria. Ker si Janja za uprizarjanje ni prvikrat izbrala dela Svetlane Makarovič, smo ji zastavili nekaj vprašanj:

posnetek oddaje:

Ogled predstave vsem poslušalcem toplo priporočamo: tako ljubiteljem Svetlanine kreativne žilice kot vse prehitro se množečim smrkolinom s pametno štrlečimi oslovskimi ušesi.


Komentarji
komentiraj >>