Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
KROFF GLUPIH SLOGANOV (2689 bralcev)
Ponedeljek, 18. 5. 2009
Boris V.... Predsednik hrvaškega sabora: Slovenija izsiljuje ...
... Izrael spet gradi na Zahodnem bregu ...
... ZDA zaskrbljeni zaradi pakistanskega jedrskega programa ...
... FPŐ z glupimi predvolilnimi slogani ...
Predsednik hrvaškega sabora Luka Bebić je dejal, da Slovenija izsiljuje Hrvaško zaradi spora o meji, kar je zanj popolnoma nesprejemljivo. Bebić se sprašuje, zakaj se Slovenija izogiba mednarodnemu sodišču in hkrati odgovarja, da bi se tudi sam tej inštituciji izogibal, če bi vedel, da njegovi argumenti ne držijo. Kaj je torej nerazumljivega?

Izraelska organizacija »Peace now«, ki nasprotuje judovskemu naseljevanju, je opozorila, da se Izrael po trinajstih letih pripravlja na gradnjo čisto nove judovske naselbine na zasedenem Zahodnem bregu. Naselbina naj bi se imenovala Maskijot, gradbeniki pa naj bi si že ogledali območje. Začela pa so se že dela na širitvi naselbine Nokdim, ki je sicer dom zunanjega ministra, skrajnega desničarja, Avigdorja Liebermana.

Ameriški kongresniki in Obamova administracija so zaskrbljeni, da Pakistan povečuje svoje jedrske zmogljivosti tudi z ameriško pomočjo. Tako poroča New York Times v članku o pakistanskem jedrskem programu. Pakistan naj bi imel sicer med osemdeset in sto jedrskih bomb, še vedno pa poteka oboroževalna tekma s sosednjo Indijo.

Predvolilna kampanja za evro-parlamentarne volitve je v polnem žaru tudi v Avstriji. Avstrijski svobodnjaki, sicer stranka bivšega živega Haiderja, v okviru kampanje ostro nasprotujejo vstopu Turčije in Izraela v Evropsko unijo. Tako je, tudi vstopu Izraela, čeprav ta država sploh ni kandidatka za vstop. Svobodnjaki sicer pozivajo tudi k »Zahodu v rokah kristjanov«, s tem pa se niti mnogi med njimi ne strinjajo.

KrOFF je pripravil Boris.


Komentarji
komentiraj >>