Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
KULTURNI SHOD ZA SVET BREZ GSO (2491 bralcev)
Četrtek, 9. 7. 2009
Matej JNezadovoljstvo nad zakonom o soobstoju genetsko spremenjenih organizmov s preostalimi kmetijskimi rastlinami je danes ponovno izrazila majhna, a pisana druščina, ki se je s transparenti sprehodila od Prešernovega trga do Državnega zbora.
Nezadovoljstvo nad zakonom o soobstoju genetsko spremenjenih organizmov s preostalimi kmetijskimi rastlinami je danes ponovno izrazila majhna, a pisana druščina, ki se je s transparenti sprehodila od Prešernovega trga do obličja Državnega zbora. Shod je organiziralo kulturno-umetniško društvo Paviljon, podporo pa so izrazili še Inštitut za trajnostni razvoj, Elena Pečarič iz Društva za teorijo in kulturo hendikepa in različna ekološka gibanja, novo poslanstvo pa je odkril tudi Andrej Šiško, ki je prav tako s transparentom opozarjal na posledice uporabe genetsko spremenjenih organizmov.

Sprva prisluhnimo delu nagovora umetnika Bodi Meška, namenjenega poslankam in poslancem parlamenta:

Čemu nasprotuje zakonu in kakšne so pasti genetsko spremenjenih organizmov, pa nam bo povedala kmetovalka Meta Vrhunc, ki je na shodu predstavljala Združenje za zdravo Slovenijo:

Komentarji
komentiraj >>