Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
BORCI ZA MIR - COMBATANTS FOR PEACE (2609 bralcev)
Ponedeljek, 3. 8. 2009
Boris V.Leta 2005 ustanovljena Fundacija Anne Lindh s sedežem v Aleksandriji, ki združuje več kot dva tisoč osemsto organizacij civilne družbe v triinštiridesetih državah Mediteranske regije, in se ukvarja s podpiranjem medkulturnega sobivanja in razumevanja, je letošnjo Euro-Med nagrado za medkulturni dialog podelila organizaciji »Combatants for Peace«. Več o organizaciji v pogovoru s Suleimanom Khatibom, enim od ustanoviteljev organizacije.

Leta 2005 ustanovljena Fundacija Anne Lindh s sedežem v Aleksandriji, ki združuje več kot dva tisoč osemsto organizacij civilne družbe v triinštiridesetih državah Mediteranske regije, in se ukvarja s podpiranjem medkulturnega sobivanja in razumevanja, je letošnjo Euro-Med nagrado za medkulturni dialog podelila organizaciji »Combatants for Peace«. To je organizacija sestavljena predvsem iz bivših pripadnikov izraelske vojske in palestinskih militantnih aktivistov, ki so stopili skupaj v promociji reševanja konfliktov preko dialoga. Podrobneje boste delovanje organizacije spoznali ob poslušanju pogovora s Suleimanom Khatibom, enim od ustanoviteljev organizacije, ki je bil dolga leta zaprt v izraelskem zaporu. Za začetek smo ga vprašali po ciljih organizacije »Combatants for Peace«:Zeitgeist je pripravil Boris.Komentarji
komentiraj >>