Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Bojan Humski - STAF (5185 bralcev)
Nedelja, 2. 8. 2009
Matej JGost Drogerije je Bojan Humski, avtor knjige STAF, ki brez ovinkarjenja pripoveduje zgodbo o življenju prepojenem z drogami, dovoljenimi, prepovedanimi in njegovo največjo drogo - glasbo. V oddaji nam pripoveduje o knjigi, špikerica Zala prebere odlomek, Humski pa pripoveduje še o svojem zdajšnjem delu z ibogo. Poskrbel je tudi za glasbeno opremo.
Gost Drogerije je Bojan Humski, avtor knjige STAF, ki brez ovinkarjenja pripoveduje zgodbo o življenju prepojenem z drogami, dovoljenimi, prepovedanimi in njegovo največjo drogo - glasbo. V oddaji nam pripoveduje o knjigi, špikerica Zala prebere odlomek, Humski pa pripoveduje še o svojem zdajšnjem delu z ibogo. Poskrbel je tudi za glasbeno opremo.


Komentarji
komentiraj >>

Re: Bojan Humski - STAF
a [09/08/2009]

poor white iboga user will never fullfill his eyes.wanna be the chosen one among the black people.but the black heart is not the rotten one.bad luck.
odgovori >>