Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
KLUBSKI MARATON 09- RADICAL IMPROVISATION DUET v živo!!! (2735 bralcev)
Četrtek, 27. 8. 2009
LukaZKaravana Klubskega Maratona 09 se zaganja z živimi koncerti v studiu Radia Študent. Otvoritevni koncert pripadat duetu Radical Improvisation Duet, dvojcu, ki ga tvorita pihalec in strunar Marko Karlovčec in tolkalec Jaka Berger, ki se v svoji glasbi preko svobodne imšprovizacije dotikata odmevov svobodnjaškega jazza in bolj hrupnih zvočnih praks. Nastavite svoja ušesa drzni in kreativni godbi dvojca samo na 89, 3 MHz-a na valovih Radia Študent!!!

Klik za poslušanje oddaje!!!

 

 

Na preži za tenkočutno pritajeno improvizacijo, raziskovanjem zvočnih zmožnosti njunih instrumentov ter sledenju dodobra ustoličenemu izročilu improvizirane godbe, se Radical Improvisation Duet lahko pohvali že z dvema raznolikima ploščama, ki sta izšli letos pri založbi EatThis Production. Poudarek, da gre pravzaprav za samozaložbo, je povsem odveč, dvojec pa druži neuokvirjena, s free-jazzom prežeta kreativna drža. Z N'Tokom tvorita še noise trio, kot popotnica njunemu muziciranju pa odlično služijo nekateri pretekli ter aktualni projekti in sodelovanja, kot so Strojmachine, Sinai – glasba Johna Zorna, Od Franclna možgani, BRGS Time idr.

Marko Karlovčec – altovski saksofon, kitara
Jaka Berger BRGS - bobni

www.myspace.com/eatthisproduction

Projekt podpirata Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije in MOL- Oddelek za kulturo.Komentarji
komentiraj >>

Re: KLUBSKI MARATON 09- RADICAL IMPROVISATION DUET v živo!!!
Sanja [27/08/2009]

men je blo tud fajn! :)
odgovori >>

Re: KLUBSKI MARATON 09- RADICAL IMPROVISATION DUET v živo!!!
mateja [27/08/2009]

uaaaaaaaaaaaa zakon najboljsi (njun) koncert
odgovori >>

    Re: KLUBSKI MARATON 09- RADICAL IMPROVISATION DUET v živo!!!
    gašper [28/08/2009]
    brootal
    odgovori >>