Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
VIA NEGATIVA versus VIA NOVA, I. del (2898 bralcev)
Ponedeljek, 28. 9. 2009
Zala DobovšekPred dobrim tednom smo lahko v Mestnem muzeju Ljubljana prisostvovali projektu Vie Negative "Via Nova Museum", ta je - med drugim - napovedal cikel novih perfomansov v sklopu VIE NOVE, ki se bodo od 2. do 7. oktobra zvrstili v Stari elektrarni.
V tokratni oddaji smo se podali na klepet z idejnim vodjem Bojanom Jablanovcem ter performerjema Katarino Stegnar in Urošem Kaurinom.
Drugi del oddaje bo na sporedu 12. oktobra!

Pred dobrim tednom smo lahko v Mestnem muzeju Ljubljana prisostvovali projektu Vie Negative "Via Nova Museum", ta je - med drugim - napovedal cikel novih perfomansov v sklopu VIE NOVE, ki se bodo od 2. do 7. oktobra zvrstili v Stari mestni elektrarni.

V tokratni oddaji smo se podali na klepet z idejnim vodjem Bojanom Jablanovcem ter performerjema Katarino Stegnar in Urošem Kaurinom.

O ustvarjalnih metodah, zankah performansa in iskanju svežih scenskih oblik, ki bodo poskušale "spet in na novo" prepričati gledalca ...

 

* VIA NOVA MUZEUM je na festivalu Ex ponto dobila najvišjo oceno občinstva ...

 

* Katarina Stegnar in Uroš Kaurin o sodelovanju z Vio Negativo ...

 

* Perfomer : režiser / Režiser: peformer ...

 

* Kakšen naj bi bil "optimalen" peformer ...

 

* Zasebno na odru "ne obstaja" ...

 

* Projekt VIA NOVA prinaša tudi oziroma predvsem nova pričakovanja (občinstva)...

 

TO JE POVEZAVA NA DRUGI DEL ODDAJE

 

 Komentarji
komentiraj >>