Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
VIA NEGATIVA versus VIA NOVA, II. del (2687 bralcev)
Ponedeljek, 12. 10. 2009
Zala DobovšekPred kratkim smo lahko v Mestnem muzeju Ljubljana prisostvovali projektu Vie Negative "Via Nova Museum", ta je - med drugim - napovedal cikel novih perfomansov v sklopu VIE NOVE, ki so se od 2. do 7. oktobra zvrstili v Stari elektrarni.
V tokratni oddaji smo se podali na klepet z idejnim vodjem Bojanom Jablanovcem ter performerjema Katarino Stegnar in Urošem Kaurinom.


Pred kratkim smo lahko v Mestnem muzeju Ljubljana prisostvovali projektu Vie Negative "Via Nova Museum", ta je - med drugim - napovedal cikel novih perfomansov v sklopu VIE NOVE, ki so se od 2. do 7. oktobra zvrstili v Stari elektrarni.

V tokratni oddaji smo se podali na klepet z idejnim vodjem Bojanom Jablanovcem ter performerjema Katarino Stegnar in Urošem Kaurinom.

O ustvarjalnih metodah, zankah performansa in iskanju svežih scenskih oblik, ki bodo poskušale "spet in na novo" prepričati gledalca ...

TO JE POVEZAVA NA PRVI DEL ODDAJE

*VIA NOVA: novi konteksti in formati performansov ...

 

*Občinstvo in njegova nepredvidljivost (primer: "Kupec z žilico", 22. 9. 2009)

 

*Občinstvo in komunikacija ...

 

*Začeti z "ne vem" ...

 

*Performans, prostor, struktura (Via Nova Museum) ...

 

*Percepcijske nianse gledalcev ...

 

 Komentarji
komentiraj >>